Financieel Medewerker

Rotterdam


Als Financieel Medewerker bij deze organisatie ben je een essentieel medewerker binnen het financiële team waarbij je nauw samenwerkt met de Financieel Manager en andere afdelingen binnen de organisatie. Je hebt een cruciale rol binnen de organisatie met een gevarieerd takenpakket. 

De organisatie wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur met korte communicatie- en besluitvormingslijnen. Iedereen werkt met een hoge graad van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het bedrijf heeft een informele en vriendelijke cultuur.

Het gaat om een grote internationale speler in de recycling industrie met leveranciers in binnen- en buitenland. Het recyclebaar materiaal wordt veelal per schip aangevoerd waarna het verwerkt wordt tot herbruikbaar materiaal door de afnemers.

Het takenpakket:

Payment Control: Je bent verantwoordelijk voor Payment Control, je controleert de door inkoop voorbereide betalingen aan leveranciers op juistheid. Aangezien het geleverde recyclebaar materiaal verschillende samenstellingen kan hebben is het belangrijk dat de betaling conform de gemaakte afspraken (goed gedocumenteerd) plaatsvinden. 

Know Your Supplier: Je hebt een actieve rol in daar waar het gaat om kennis over de leveranciers, je beheert de stamdata in het ERP- en betaalsysteem. 

Kosten Efficiency: Je hebt interne controletaken en voert projecten uit op het gebied van kosten efficiency en kostencontrole.

Aangiftes en rapportages: Je ondersteunt de Manager Finance & Accounting tijdens periode afsluitingen, verzorgt aangiftes en stelt rapportages op voor het moederconcern.

Cashflow: Je houdt de Cashflow- en Dollarposities in de gaten en onderneemt actie om posities aan te vullen.

Salarispakket: Je verwerkt verlof aanvragen en overwerkuren in het salarispakket.

Back-up: De financiële afdeling bestaat uit 3 FTE waardoor het belangrijk is dat je elkaars back-up kunt zijn.

 

De functie-eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau,
 • Een financieel economische opleiding MBO+ of HBO,
 • 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie,
 • Analytisch denkvermogen en accurate werkstijl,
 • Flexibel ingesteld en stressbestendig,
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam.

Er wordt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden geboden. Wil je meer weten over deze uitdagende vacature, neem dan contact op met ABC Select of stuur je CV. Altijd bereikbaar tot 21:00 uur.

Reageer op deze vacature

Laatste vacatures

 • Marketing Communicatie Specialist 01-12-2023

  Ben jij een creatieve geest met een passie voor marketing en communicatie? Heb je ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve strategieën voor diverse doelgroepen?

 • Financieel Medewerker 20-11-2023

  Als Financieel Medewerker bij deze organisatie ben je een essentieel medewerker binnen het financiële team waarbij je nauw samenwerkt met de Financieel Manager en andere

 • Reachtruck Chauffeur 22-08-2023

  Ben je op zoek naar een afwisselende baan bij een prachtig en succesvol bedrijf? Wij zijn op zoek naar een Heftruck of Reachtruck Chauffeur voor orderpicking, de aan- en afvoer van

 • Logistiek medewerker 20-04-2023

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround logistiek medewerker voor inpak en etiketteer werkzaamheden. Je werkt in een schoon magazijn waar geen voedsel of etenswaren

 • Inside Sales Engineer 25-11-2022

  Een mooie uitdaging bij een internationale onderneming, producent van energie- en datatransmissie systemen. De kerncompetenties liggen op het gebied van ontwikkeling, productie,

 • Allround Medewerker Magazijn 09-06-2022

  Functieomschrijving

  Wij zijn op zoek naar een Allround Medewerker Magazijn. De werkzaamheden bestaan uit orderpicken, het in- en ompakken van zendingen, het laden