Inside Sales Engineer

Hoofddorp


Een mooie uitdaging bij een internationale onderneming, producent van energie- en datatransmissie systemen. De kerncompetenties liggen op het gebied van ontwikkeling, productie, advies en montage van voeding en datacommunicatie voor bewegende systemen zoals bijvoorbeeld robots.

De onderneming onderscheidt zich met een breed productprogramma met alle technische mogelijkheden op het gebied van energie- en datatransmissie. Voor de klant betekent dit een productneutraal advies en technisch gezien altijd de best haalbare oplossing. De organisatie heeft een internationale footprint met vestigingen in vele landen van Europa.

De Functie: 

Als Inside Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor alle vragen van bestaande klanten die via de mail of telefoon binnenkomen. De werkzaamheden bestaan uit het geven van advies, het maken van offertes, de follow-up en de logistieke begeleiding van productie tot aan uitlevering bij de klant. De focus ligt op business bij bestaande klanten maar spot je een potentiële klant dan overleg je hoe je deze kans gezamenlijk kan verzilveren.

De producten en oplossingen worden o.a. geproduceerd in Frankrijk, Duitsland en Italië waardoor je bij maatwerk ook contact hebt met de collega's het buitenland. Het vastleggen van gemaakte afspraken in de systemen en de administratieve afhandeling zijn daardoor erg belangrijk.

Je vaardigheden en opleiding: 

 • Een afgeronde technische opleiding, bijv. MBO of HBO werktuigbouw of elektrotechniek,
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke verkoopfunctie,
 • Je bent commercieel ingesteld,
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal,
 • Ervaring met CRM systemen,
 • Woonachtig in de regio,
 • Je kan goed in teamverband werken.

Ons aanbod: 

Je maakt deel uit van een gemotiveerd en succesvol verkoopteam. Je wordt goed ingewerkt en ondersteund zodat je succesvol kan functioneren in je nieuwe baan. De werkgever biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen. De salaris indicatie voor deze vacature: € 2.600 - € 3.500 afhankelijk van kennis en ervaring. Wil je meer weten over deze uitdagende functie neem dan contact op met ABC Select 023-57 48 492 of stuur je CV naar Info@abcselect.nl

Reageer op deze vacature

Laatste vacatures

 • Administratief Medewerker 16-03-2023

  Administratief Medewerker (40 uur)

  Een leuke baan bij een TOP bedrijf waar je direct op contract gaat.

  Heb je ervaring administratieve processen

 • Reachtruck of Heftruck Chauffeur 16-03-2023

  Wij zijn op zoek naar een Reachtruck of Heftruck Chauffeur voor Orderpicking, de aan- en afvoer van de productielijn en het laden en lossen van binnenkomende en uitgaande zendingen.

 • Inside Sales Engineer 25-11-2022

  Een mooie uitdaging bij een internationale onderneming, producent van energie- en datatransmissie systemen. De kerncompetenties liggen op het gebied van ontwikkeling, productie,

 • Logistiek medewerker 20-06-2022

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround logistiek medewerker voor inpak en etiketteer werkzaamheden. Je werkt in een schoon magazijn waar geen voedsel of etenswaren

 • Allround Medewerker Magazijn 09-06-2022

  Functieomschrijving

  Wij zijn op zoek naar een Allround Medewerker Magazijn. De werkzaamheden bestaan uit orderpicken, het in- en ompakken van zendingen, het laden

 • Technisch Verkoper Binnendienst 09-06-2022

  Op regelmatige basis zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar Inside Sales Engineers. Als Inside sales engineer ben je het aanspreekpunt voor de klanten en prospects.